Jaap heeft bij ons en bij de buren 4 uitbouwen geplaatst, variërend van 2 tot 3 meter diep, met een stevige dakconstructie waarop later een dakterras geplaatst kan worden. Daarnaast heeft hij nieuwe ramen en kozijnen geplaatst, metselwerk gedaan en vloerverwarming aangelegd.

Het tempo waarin dit gebeurt is behoorlijk snel, maar gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie met Jaap. Zijn rust en eerlijkheid. Jaap denkt goed mee, heeft een groot netwerk van professionals die hij kan inschakelen. Weet je gerust te stellen, want een verbouwing is ingrijpend. Voor verbouwingen in de toekomst in en rond het huis weten wij aannemingsbedrijf J.Mekenkamp zeker weer te vinden!

Bart Müter

 

Jaap heeft bij ons fantastisch werk verricht. In de uitbouw heeft hij terrasdeuren geplaatst, die perfect aansluiten bij de bestaande ramen en de stijl van ons nieuwe huis. Daarnaast ook een extra slaapkamer gecreëerd middels een nok hoge wand, waarbij alle aansluitingen netjes zijn weg gewerkt. We zijn ook heel tevreden met de ombouw voor de haard, het verplaatsen van een binnendeur en tenslotte het leggen van een strakke PVC vloer door het gehele huis. Kortom: wij bevelen aannemingsbedrijf Mekenkamp zeker aan!

Nicolette da Graca

 

Bij de aankoop van ons huis wisten we dat er veel moest gebeuren. We hebben daarom Jaap gevraagd om ons daarin te begeleiden en helpen. Dankzij professioneel advies en goede planning hebben we binnen anderhalve maand bijna ons hele huis verbouwd. We hebben een slaapkamer opgeofferd om een badkamer te plaatsen. Dankzij Jaap en zijn collega’s zijn alle werkzaamheden niet alleen snel maar ook vakkundig verricht. Wij weten wie wij moeten bellen bij een volgende project!

Niels van Rees

 

“Jaap Mekenkamp heeft een ingrijpende verbouwing uitgevoerd aan ons huis, bestaande uit een aanbouw inclusief een herindeling van de keuken en woonkamer. Daarbij zijn er nieuwe draagconstructies aangebracht, is een pannendak vernieuwd en is de achtergevel opnieuw opgebouwd.

De kwaliteit van het werk was uitstekend, terwijl het werktempo hoog bleef. Jaap treedt daarbij op het juiste moment in overleg en weet goede oplossingen te vinden voor bouwtechnische zaken; extern ingehuurd personeel wordt door hem goed begeleid.

De kwaliteit van het werk staat bij Jaap voortdurend voorop.”

Eelko Musterd

 

Jaap Mekenkamp is een vakman die werk levert dat tot in het kleinste detail verzorgd is. Vakkundig en efficiënt, waarbij van begin tot eind duidelijk is wat er gaat gebeuren, hoe het gaat gebeuren en wanneer het gaat gebeuren. Het resultaat is prachtig! In overleg is er zelfs tijdens de bouw nog ruimte voor aanpassingen, waarbij de goede raad van Jaap (bouwkundig en esthetisch) van grote waarde is.

Kortom: hard werk, goed werk, een scherpe prijs. Ik kan (en zal!) iedereen aanraden om opdrachten door Jaap Mekenkamp te laten doen!

Maarten de Jong

 

De planning was om een glazen wand tussen gang en woonkamer te plaatsen. Uiteindelijk belandden we tijdens het opnemen van de klus op een behangklare wand met gipsplaat bekleed en een deur met een ruit. Jaap dacht goed mee tijdens de opname van de klus en hij drong niets op. De gevraagde dwarsbalk om later een kapstok op 180 cm hoogte aan te bevestigen was voor hem geen probleem.

Een paar dagen na het opnemen van de klus kwam hij met de offerte langs en die had een fatsoenlijke prijs / kwaliteit-verhouding, zodat we die direct al tekenden. De aanbetaling was 25%. Hij had een paar avonden nodig om de wand te plaatsen. We hadden hem de sleutel gegeven en het gegeven vertrouwen is totaal niet beschaamd. Bijzonder is dat hij te voet de staanders van de wand naar de achtste etage sjouwde, omdat die niet in de lift pasten. Plus dat hij op een tweede aanvullend verzoek, het iets inkorten van enkele deuren, gewoon deed. Uiteraard tegen betaling, maar dat is logisch.

Het uiteindelijke resultaat was gewoon goed. De wand is netjes geplaatst en hij “klopt” gewoon, alsof die er altijd gezeten heeft. En zo hoort het ook. Een behoorlijk kromme muur werd door hem vakkundig gecorrigeerd. Als je het niet weet, zie je het niet.

We zijn al met al dik en dik tevreden.

Dhr Ijdema

 

Ik heb Jaap tijdens de lessen commerciële bedrijfsvoering leren kennen als een ondernemer met zicht op de klant. Jaap weet een balans te vinden tussen de commerciële doelen van zijn onderneming en de wensen en behoeften van zijn klanten.

Daarnaast is Jaap een prettig persoon om mee om te gaan, een persoon die heel duidelijk voordeel heeft van zijn achtergrond in de Welzijns wereld. Dit maakt dat hij een verademing is in de aannemerij waar vaak de ‚ zachte’ kant van de klant veronachtzaamd wordt.

Ad in den Haak Docent Kader opleiding Bouw.