Skip to main content

Gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw-, onderhoud-, restauratie- en renovatiewerkzaamheden

22 januari 2024

Bouw- en aannemingsbedrijf J.Mekenkamp B.V., al 10 jaar professioneel bouwbedrijf

‘Duurzaam en kwalitatief bouwen is voor ons vanzelfsprekend’

Het gebouw is bekend bij veel Soesters. De voormalige Mariaschool op de hoek van de Nieuwstraat/Koninginnelaan biedt onderdak aan onder meer een fysiotherapie-  en een orthodontiepraktijk. Oude Soesters herinneren zich ongetwijfeld ook nog de tijd dat hier een katholieke basisschool gevestigd was.

Het iconische pand stamt uit 1921 en dan is het logisch dat er zo nu en dan wat onderhoud nodig is. De afgelopen maanden was het team van Bouw- en aannemingsbedrijf J.Mekenkamp B.V. dagelijks te zien bij de Mariaschool. Jaap Mekenkamp kijkt met plezier terug op deze klus: ,,We hebben de kozijnen vervangen en dubbel glas geplaatst. Een mooie opdracht. Dit pand is toch beeldbepalend voor de wijk en als wij dan mede zorgdragen dat de uitstraling weer goed is en dat de duurzaamheid verbeterd wordt dan past dat wel bij ons bedrijf.”

10 jaar
Jaap startte in 2014 met zijn onderneming viert dit jaar dus het eerste decennium van zijn bouw- en aannemingsbedrijf. ,,In tien jaar tijd hebben we ons ontwikkeld tot een professionele bouwer en aannemer”, vertelt Jaap. ,,Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Klanten weten ons te vinden door goede ervaringen van andere klanten. Dat is wel iets waar wij blij mee zijn. Goed werk leveren is blijkbaar de beste reclame.”

In 2021 verhuisde Jaap met zijn bedrijf naar de Oostergracht 17-05. Daar kan Jaap zijn klanten in een fraaie omgeving ontvangen. ,,Met dit pand hebben we direct een professionaliseringsslag gemaakt. We hebben ruimte voor overleg, vergadering en administratie. Dat werkt heel fijn. Wij kunnen onze werkzaamheden op deze plek optimaal organiseren en voorbereiden.”

Drive
Bij Jaap en zijn team ben je als klant verzekerd van een brede deskundigheid op het gebied van hedendaagse, duurzame en toekomstgerichte woningbouw. Jaap benadrukt: ,,Als bedrijf is het essentieel om met de tijd mee te gaan. Vooruitgang is onvermijdelijk. Wij specialiseren ons in de nieuwste technieken voor duurzaam bouwen en voorzien klanten van deskundig en adequaat advies. Door de jaren heen hebben we aanzienlijke ervaring opgedaan in duurzaam wonen. Onze motivatie is om samen met de klant een uitstekend resultaat te behalen."

Wij zoeken mensen
Doordat Bouw- en aannemingsbedrijf J.Mekenkamp B.V. een volle orderportefeuille heeft is Jaap op zoek naar vakbekwame professionals om het team te versterken. ,,Wij zijn op zoek naar zelfstandige vaklieden die niet alleen bekwaam zijn in hun ambacht, maar ook gedreven zijn om mooi werk te leveren. Als je houdt van uitdagende projecten en graag bijdraagt aan de realisatie van prachtige constructies, dan is onze bouwonderneming de juiste plek voor jou.

Bij ons krijg je niet alleen de kans om aan prestigieuze projecten te werken, maar bieden we ook een werkomgeving waarin jouw persoonlijke en professionele groei centraal staat. We geven je daarbij alle vrijheid die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied.

Wij waarderen teamwork, integriteit en toewijding. Als je denkt dat je past binnen ons gedreven team en klaar bent voor een uitdaging waarbij je je vaardigheden kunt aanscherpen en tegelijkertijd bijdraagt aan de realisatie van unieke bouwprojecten, nodigen we je van harte uit om te solliciteren bij Bouw- en aannemingsbedrijf J.Mekenkamp B.V.”

Bouw- en aannemingsbedrijf J.Mekenkamp B.V., al 10 jaar professioneel bouwbedrijf