Skip to main content

Gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw-, onderhoud-, restauratie- en renovatiewerkzaamheden

02 januari 2021

Bouwbedrijf J. Mekenkamp ontzorgt

In 2014 startte Jaap Mekenkamp met zijn bouw- en aannemingsbedrijf. Jaap weet het nog goed. ,,Ik begon mijn eigen bedrijf om voor voornamelijk het netwerk van familie, vrienden en kennissen bouw- en verbouwwerkzaamheden te doen. Inmiddels zijn we zes jaar verder en in die periode heeft de klantenkring zich aardig uitgebreid. Wij hebben inmiddels een team van zes man. Wij zijn dagelijks bezig met nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud.”

Zo hard kan het dus gaan met een bouwbedrijf. Natuurlijk komt de klandizie niet als vanzelf. De tevreden mond-tot-mondreclame zorgt ervoor dat Jaap en zijn team door veel particulieren en bedrijven wordt ingeschakeld. Ook levert de professionalisering binnen het bedrijf een grote bijdrage. Sinds 2020 dragen we het keurmerk bouwgarant.

Vooruitgang
Wij lopen met Jaap bij een bouwproject in Soest. Het bouwbedrijf heeft daar twee fraaie huizen gerealiseerd. De bouw is voltooid volgens de modernste eisen en technieken. Als bedrijf moet je daar in meegaan. De vooruitgang is niet tegen te houden. Wij bekwamen ons met onze mensen in de nieuwste technieken voor duurzaam bouwen.”

Kernwaarden
Jaap Mekenkamp biedt een totaalpakket aan, zo vertelt hij: ,,Wij beheersen alle bouwdisciplines. Ons bedrijf bezit persoonlijke kwaliteiten als sociaal, communicatief sterk en perfectionisme. Deze zijn terug te vinden in de kernwaarden kwaliteit, samen en oplossingsgericht. Wat bijdraagt aan het verwezenlijken van onze missie en dat is het ontzorgen van onze klant. Zodra de klant de opdracht aan ons gegeven heeft, maken wij letterlijk alles in orde. Duidelijke afspraken, goede communicatie gedurende het proces en proactief handelen zijn onze prioriteiten.”

De disciplines van Mekenkamp zijn onder andere nieuwbouw, verbouw en uitbouw. Jaap legt uit: ,,Nieuwbouw is het van de grond af aan opbouwen van een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand. Bij het verbouwen van een woning kan het gaan om allerlei klussen, zoals het vervangen van een plafond of het doorbreken van een muur en onder uitbouw verstaan wij allerlei objecten die aan een huis of bedrijfspand kunnen worden gebouwd zoals een erker, serre, bijkeuken, dakkapel, badkamer of garage.”

Doeltreffende werkwijze
De werkwijze van Mekenkamp is doeltreffend: ,,Wij gaan met de klant om tafel om de ideeën te bespreken. Natuurlijk tonen wij initiatief door met eigen ideeën te komen, wij laten ook zien hoe het anders kan door alternatieven aan te dragen. Samen komen we tot het gewenste ontwerp, waarna onze professionele vakmensen de eerste stappen nemen om de opdracht te realiseren.”

Bouw-en aannemingsbedrijf J. Mekenkamp B.V. is ook beschikbaar voor alle gerelateerde bouw van bijvoorbeeld erker, serre, garage of dakkapel.

Bouwbedrijf J. Mekenkamp ontzorgt