Skip to main content

Gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw-, onderhoud-, restauratie- en renovatiewerkzaamheden

01 januari 2022

Bouwbedrijf J. Mekenkamp van plintje tot complete woning

In een tijd van acht jaar kan er veel veranderen. Jaap Mekenkamp weet daar alles van. In 2014 startte hij met zijn eigen onderneming. Uit zijn netwerk van familie, vrienden en kennissen kreeg hij zijn klanten voor bouw- en verbouwwerkzaamheden. Anno 2022 is Bouwbedrijf J. Mekenkamp uitgegroeid tot een bouw- en aannemingsbedrijf met een team van zeven professionals dat dagelijks bezig is met nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Aan een nieuw hoofdstuk wordt momenteel volop geschreven. Met de verhuizing naar Oostergracht 17-05 beschikt Mekenkamp over een locatie waar de werkzaamheden nog beter georganiseerd en voorbereid kunnen worden.

Breed inzetbaar
Het is hard gegaan erkent Jaap. ,,Mond-tot-mondreclame is altijd de beste promotie en blijkbaar doen wij iets goed, want men weet ons te vinden. Ik hoef niet te vertellen dat het de afgelopen maanden extreem druk is in de bouwwereld. Ook wij hebben dat ondervonden. Wij zorgen er altijd voor dat er ‘lucht’ in de agenda is. Ons streven is namelijk dat we zowel grote als kleine klussen kunnen en willen doen. Je moet ook iemand kunnen helpen die met een kapotte deur zit of waar een plintje moet worden vervangen. Wij kunnen veel en zijn breed inzetbaar, van plintje tot het bouwen van een huis.”

Drive
Wanneer een potentiële klant zich meldt voor het vakmanschap van Jaap en zijn team kan hij rekenen op brede deskundigheid op het gebied van moderne en toekomstgerichte woningbouw. Jaap: ,,De bouw wordt gedaan volgens de modernste eisen en technieken. Als bedrijf moet je daar in meegaan. De vooruitgang is niet tegen te houden. Wij bekwamen ons met onze mensen in de nieuwste technieken voor duurzaam bouwen. Je kunt rekenen op het directe en persoonlijke contact met het bouwteam dat jouw woning realiseert. Kwaliteit, samen en oplossingsgericht zijn onze kernwaarden. Wij hebben de drive om het samen met de klant zo goed mogelijk te doen.”

Totaalpakket
Jaap Mekenkamp biedt een totaalpakket aan, zo vertelt hij: ,,Wil je jouw complete woning verbouwen? Dan heb je met ons één partij die het hele project tot in de puntjes coördineert en uitvoert. Dat maakt je bouwavontuur wel zo overzichtelijk en efficiënt. De mensen van ons team zijn sociaal, communicatief sterk en perfectionisme is voor hen vanzelfsprekend. Onze prioriteiten: duidelijke afspraken, goede communicatie gedurende het proces en proactief handelen zijn onze prioriteiten.”

,,Je kan bij ons aankloppen voor onder andere nieuwbouw, verbouw en uitbouw en dat doen wij met een doeltreffende werkwijze. Wij gaan eerst met jou om de tafel om de ideeën te bespreken. Uiteraard tonen wij zelf initiatief en dragen wij alternatieven aan, maar de suggesties en droomwensen van de klant proberen wij zoveel mogelijk te eerbiedigen. Met elkaar komen we er altijd uit. Het realiseren van de opdracht is onze doelstelling. Dat wij dat nu kunnen doen met ondersteuning van een professionele locatie vanaf de Oostergracht geeft ons vertrouwen voor een sterke kwalitatieve groei in de komende jaren.”

Bouw-en aannemingsbedrijf J. Mekenkamp B.V. is ook beschikbaar voor alle gerelateerde bouw van bijvoorbeeld erker, serre, garage of dakkapel. Voor meer informatie of een offerte:

Bouwbedrijf J. Mekenkamp van plintje tot complete woning